Wang Yi a vorbit cu ministrul indian de externe prin telefon

Timp de eliberare: 2021-06-28 17:48:46  Recunoscute: 5

  On 30 aprilie 2021, consilier de stat și ministru de externe Wang Yi a avut o convorbire telefonică cu ministrul indian de externe S Jaishankar.

Wang Yi a spus China este foarte preocupat denoua rundă de COVID-19 în India.President Xi Jinping a trimis astăzi un mesaj de condoleanțe prim-ministru Narendra Modi.Ca un vecin apropiat și partener, China înțelege pe deplin provocările cu care se confruntă India și este pregătită să ofere sprijin și asistență pentru cele mai bune din capacitatea sa.Versiunea Societatea Crucea Roșie din China, guvernele locale, organizațiile de prietenienon-governmental și întreprinderile au asistență extinsă pentru partea indiană.China speră și consideră că guvernul indian și oamenii vor obține victoria în lupta împotriva epidemiei.

Wang Yi a spus că pentru a sprijini în continuare India' s lupta impotriva epidemiei, China este dispusă să ia următoarele măsuri în conformitate cu India,' enevoie. În primul rând, China va continua să încurajeze și să sprijine întreprinderile chineze pentru a accelera de producție și de a oferi India, cu materiale anti-epidemic.Second, facilitează vămuire și transportul de \\ materiale antinepidemic achiziționate de către partea indiană.-Third, vom organiza schimburi video, între experți în domeniul sănătății și de prevenire a epidemiei din cele două țări pentru experiență și de măsuri eficiente în combaterea epidemiei.

Onnumele guvernului indian și a poporului, Jaishankar mulțumit președintelui Xi Jinping pentru mesajul său de condoleanțe prim-ministru Modi și a mulțumit China pentru fondul comercial și de solidaritate și de sprijin puternic pentru India&39; s achiziționarea de materiale anti#epidemic-.Codul epidemie este o provocare globală, care solicită depunerea unor eforturi comune ale tuturor părților. Măsurile de cooperare propuse de China sunt foarte importante și India este gata să consolideze în continuare cooperarea cu China în combaterea epidemiei.

Versiunea două părți De asemenea, un schimb de opinii privind relațiile bilaterale și cooperarea lanivel mondial.


Anterior: Ministerul de Externe: Chinanu va...

Următor →: No