O introducere la condensator

Timp de eliberare: 2021-06-28 17:43:58  Recunoscute: 2

a condensator este un dispozitiv de electricitate care constă din două conductori apropiați între un dielectricnonconductiv. Capacitatea de menținere a încărcăturii este adesea menționată pur și simplu ca capacitate,notată de litera C.-cacacitor este unul a celor mai utilizate componente electronice din echipamentele electronice. Este utilizat pe scară largă în separarea circuitului, cuplajul, bypass-ul, filtrarea, conversia energiei, controlul și așa mai departe.definiție: constă din două electrozi metalice sandwetic între un strat de dielectric izolant.

HEN O tensiune se aplică între cei doi electrozi metalici, încărcătura este stocată pe ele, astfel încât un condensator este un element de stocare a energiei.any de doi conductori izolați unul de celălalt și se apropie unul de celălalt, formând un condensator.Condensatorul plăcii paralele constă din placa de electrod a condensatorului și a dielectrică.featuri:

featuri: Are caracteristici de încărcare și de a împiedica curgerea curentului DC, permițând capacitatea curentului de curent alternativ prin.

2. În procesul de încărcare și descărcare, taxa de pe cele două plăci are procesul de acumulare, adică tensiunea are procesul de înființare, prin urmare, tensiunea pe condensatornu se poate schimba brusc.-capacitor de încărcare : Cele două plăci au aceeași cantitate de încărcare eterogenă, valoarea absolută a încărcării fiecărei plăci estenumită încărcare a condensatorului.

Capaitor de descărcare: taxele pozitive șinegative la stâlpii unui a condensatorul suntneutralizate printr-un fir.

that este proporțional cu frecvența și capacitatea sa.

that este , analiza reactanței capacitive pe frecvența semnalului, dimensiunea capacității.


\\n

Anterior: Cele mai recente știri despre cr...

Următor →: Spacex 6-03 a plecat